Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali219g46kcal2.6g7.4g0.4g4.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g109g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen175g243kcal33.3g0g12.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g44g39kcal1.3g1.5g3.1g0.3g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g837kcal76.2g32.2g44.2g15.8g
Valittu annoskoko784g419kcal38.1g16.1g22.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna392g209kcal19.1g8.1g11.1g4g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404