Jauheliha-hapankaalipata

Paista jauheliha, lisaa sipuli.

Kuumenna kattilassa vesi ja sekavihannekset seka paprika.

Lisaa joukkoon jauheliha ja sipuli.

Anna kuumentua.

Lisaa joukkoon hapankaali ja anna hautua vahintaan puoli tuntia, mielellaan kauemmin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Mato81

Mato81 sanoi...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

maanantai 21.04.2008 klo 19:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 102g29kcal2.3g3g0.2g2.2g
Paprika, punainen41g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paprika keltainen 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Hapankaali 260g73kcal2.8g11.2g0.5g5.3g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g1033kcal101.4g38g48.8g18.6g
Valittu annoskoko784g517kcal50.7g19g24.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna392g258kcal25.4g9.5g12.2g4.7g
Arvot/100g100g66kcal6.5g2.4g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63526