Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 1336g1438kcal112.6g187g4.7g93.5g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow1336g1002kcal73.5g160.3g6.7g0g
Paprika keltainen 1069g322kcal10g54.5g2.1g21.4g
Sipuli 481g146kcal6g23.1g1g8.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl160g1443kcal0g0g160.3g0g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2672g935kcal42.8g184.4g2.7g37.4g
Kasvisliemikuutio 59g179kcal5.6g7.9g13.8g0.9g
Juusto, cheddar 641g2647kcal164.4g0.6g220.6g0g
Chili paprika punainen21g8.6kcal0.4g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g16380kcal840.8g1260.4g824.6g325.4g
Valittu annoskoko7840g8190kcal420.4g630.2g412.3g162.7g
Annoskoko puolitettuna3920g4095kcal210.2g315.1g206.2g81.4g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884