Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g4877g12778kcal848.6g0g975.4g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g427g1280kcal14.9g19.2g128g0g
Sipuli (kuorittu)671g181kcal8.7g32.2g1.3g11.4g
Valkosipuli 98g106kcal7.7g15.9g0.6g2g
Korppujauho 244g893kcal25.6g182.6g2.5g12.9g
Vesi1219g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 305g2696kcal0g0g304.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g35867kcal1811g499.8g2825.2g52.6g
Valittu annoskoko7840g17934kcal905.5g249.9g1412.6g26.3g
Annoskoko puolitettuna3920g8967kcal452.8g125g706.3g13.2g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807