Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1651g1257kcal31g255.9g3.3g16.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g744g208kcal4.5g44.2g1.5g18.6g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g233g173kcal10.5g30.1g0.5g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu1501g2161kcal240.1g37.5g117g0g
Vesi, vesijohtovesi 3335g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g33g80kcal1.8g14g1.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)33g87kcal4.3g4g6g0.1g
Sokeri 27g108kcal0g26.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)33g240kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g8762kcal591g848.8g314.4g79g
Valittu annoskoko7840g4381kcal295.5g424.4g157.2g39.5g
Annoskoko puolitettuna3920g2191kcal147.8g212.2g78.6g19.8g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774