Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1462g1464kcal37.1g5.6g140g26.2g
Pekoni, paistettu 1063g5475kcal174.8g0g538.9g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti664g1860kcal22.6g37.2g179.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1329g4518kcal26.6g39.9g465.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g199g150kcal14.9g18.9g1g0g
Oliiviöljy 266g2350kcal0g0g265.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g199g1455kcal2g2g159.5g0g
Kasvisliemi laimennettu 1329g123kcal3.9g5.4g9.6g0.7g
Lihaliemi laimennettu 1329g251kcal0g39.9g8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g35293kcal563.8g297.8g3534.6g54.4g
Valittu annoskoko7840g17646kcal281.9g148.9g1767.3g27.2g
Annoskoko puolitettuna3920g8823kcal141g74.5g883.7g13.6g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804