Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1867g337kcal10.5g46.7g7.5g13.1g
Dolmio Light Classico Bolognese1333g493kcal16g104g1.3g9.3g
Jauheliha, sika-nauta 1067g2362kcal186.7g0g181.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1333g1467kcal30.7g53.3g133.3g0g
Maito, Kevyt1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g533g1920kcal149.3g10.7g144g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.7g1.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g15362kcal910.6g732.4g985.4g52.2g
Valittu annoskoko7840g7681kcal455.3g366.2g492.7g26.1g
Annoskoko puolitettuna3920g3841kcal227.7g183.1g246.4g13.1g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806