Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3365g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 280g209kcal36.8g3.1g1.1g19.3g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 135g1190kcal0g0g134.6g0g
Kaurahiutale 449g1679kcal65.1g255.7g32.8g44.9g
Pellavansiemenrouhe,Risetti359g1795kcal89.4g119.5g103.4g101.9g
Mantelilastu (A la meira)280g1682kcal67.3g18.5g151.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2916g10006kcal297.2g2041.3g35g102.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g33122kcal1111.6g4876.2g916.6g536.4g
Valittu annoskoko7840g16561kcal555.8g2438.1g458.3g268.2g
Annoskoko puolitettuna3920g8280kcal277.9g1219.1g229.2g134.1g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640