Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g938g5721kcal178.2g46.9g515.8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale281g169kcal28.1g14.1g0.8g205.4g
Tattarijauho, Myllynparas657g2232kcal85.3g443.1g11.2g34.8g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g469g1688kcal79.7g220.4g36.1g75g
Leivinjauhe 94g165kcal4.9g35.4g0g0.5g
Fiber husk (1rkl=10g)188g19kcal2.8g0g1.1g159.4g
Vesi4689g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g525g3834kcal5.3g5.3g420.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g27653kcal768.6g1530.4g1970.2g950.2g
Valittu annoskoko7840g13827kcal384.3g765.2g985.1g475.1g
Annoskoko puolitettuna3920g6913kcal192.2g382.6g492.6g237.6g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365