Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4331g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g721g216kcal7.2g38.2g2.2g17.3g
Herne 721g497kcal36.5g67.5g2.9g22.3g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g1441g1081kcal59.1g180.2g11.5g0g
Sipuli 432g131kcal5.4g20.8g0.9g7.4g
Persilja 202g55kcal2.8g2.2g0.4g16.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15696g3960kcal222g617.8g35.8g126.2g
Valittu annoskoko7848g1980kcal111g308.9g17.9g63.1g
Annoskoko puolitettuna3924g990kcal55.5g154.5g9g31.6g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436