Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g150g98kcal2.4g22.5g0.2g0g
Keittojuurekset, apetit75g20kcal0.7g3.6g0.2g1.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g68g19kcal0.7g3.2g0.3g2g
Vihreä papu, pitkä38g10kcal0.7g1.5g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.3g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1571g815kcal66.8g62.4g33.6g9.2g
Valittu annoskoko785g408kcal33.4g31.2g16.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna393g204kcal16.7g15.6g8.4g2.3g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856