Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g800g1440kcal59.2g32g112g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras1612g5642kcal217.6g1057.5g46.7g96.7g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g40g264kcal0g0g29.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1600g3641kcal304g0g272g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu120g312kcal37.2g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15704g22856kcal1248.4g2225g958.6g209.8g
Valittu annoskoko7852g11428kcal624.2g1112.5g479.3g104.9g
Annoskoko puolitettuna3926g5714kcal312.1g556.3g239.7g52.5g
Arvot/100g100g146kcal7.9g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978