Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g200g84kcal0g18.8g0.2g5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala7.3g21kcal1.5g0.4g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 89g197kcal15.6g0g15.1g0g
Sipuli 22g6.7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g617kcal34.8g40.6g33.6g10.8g
Valittu annoskoko786g309kcal17.4g20.3g16.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna393g154kcal8.7g10.2g8.4g2.7g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511