Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio301g271kcal13.5g15g18g0g
Paprika vihreä 75g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Sinappi 15g20kcal0.7g2.1g0.9g0.3g
Tilli, tuore 4.5g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g1586kcal115g42.8g106.2g6.2g
Valittu annoskoko786g793kcal57.5g21.4g53.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna393g397kcal28.8g10.7g26.6g1.6g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251