Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 375g258kcal19g35.1g1.5g11.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Cashewpähkinä 45g258kcal9g8.5g20.9g1.6g
Mineraalisuola keskiarvo 3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g3g12kcal1.5g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1572g1346kcal60.2g93.8g75.2g28g
Valittu annoskoko786g673kcal30.1g46.9g37.6g14g
Annoskoko puolitettuna393g337kcal15.1g23.5g18.8g7g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928