Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g2002g843kcal0g188.2g2g50.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala73g206kcal14.7g3.7g14.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4672g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 890g1971kcal155.7g0g151.3g0g
Sipuli 223g67kcal2.8g10.7g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15720g6173kcal346.4g405.2g336.8g107.8g
Valittu annoskoko7860g3087kcal173.2g202.6g168.4g53.9g
Annoskoko puolitettuna3930g1543kcal86.6g101.3g84.2g27g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511