Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 3000g1335kcal21.9g187.5g0g180g
Porkkanaraaste 200g3000g810kcal18g159g6g75g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1800g7020kcal0g1764g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g66g399kcal4.5g38.4g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15732g19128kcal88.8g4297.8g58.2g510g
Valittu annoskoko7866g9564kcal44.4g2148.9g29.1g255g
Annoskoko puolitettuna3933g4782kcal22.2g1074.5g14.6g127.5g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669