Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 839g356kcal82.3g3.4g0.8g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2798g2702kcal84.2g548g9g27.7g
Soijajauho vähärasvainen 175g683kcal79.2g49.7g12.6g25.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27g0.9g11.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1399g462kcal46.2g68.5g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g699g2259kcal349.7g209.8g3.5g38.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 699g675kcal21.1g137g2.2g6.9g
Vesi699g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 105g928kcal0g0g104.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15736g16382kcal1330.8g2086.8g267.8g219.4g
Valittu annoskoko7868g8191kcal665.4g1043.4g133.9g109.7g
Annoskoko puolitettuna3934g4096kcal332.7g521.7g67g54.9g
Arvot/100g100g104kcal8.5g13.3g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297