Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1892g2535kcal168.4g344.3g49.2g81.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2592g907kcal25.9g178.9g13g36.3g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Voi 210g1525kcal2.5g0.8g170.9g0g
Rypsiöljy 315g2788kcal0g0g315.3g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g701g2732kcal14g17.5g294.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1401g1121kcal182.2g28g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15736g23717kcal813g1224.4g1744.8g261.4g
Valittu annoskoko7868g11858kcal406.5g612.2g872.4g130.7g
Annoskoko puolitettuna3934g5929kcal203.3g306.1g436.2g65.4g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143