Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.5g10.9g1.8g3.1g
Tomaatti, tuore263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa88g263kcal20.1g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g790kcal48.4g41.8g45.4g13.6g
Valittu annoskoko788g395kcal24.2g20.9g22.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna394g197kcal12.1g10.5g11.4g3.4g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480