Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%350g596kcal70.1g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Mutti paseerattu tomaatti79g25kcal1.3g3.6g0.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g61g45kcal2.8g7.9g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 219g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 1.8g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Oregano, kuivattu 1.8g5.4kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g1707kcal171.6g40.4g90.4g16.8g
Valittu annoskoko788g853kcal85.8g20.2g45.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna394g427kcal42.9g10.1g22.6g4.2g
Arvot/100g100g108kcal10.9g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963