Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 306g233kcal5.8g47.5g0.6g3.1g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g131g190kcal19.7g0g12.7g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen219g72kcal7.2g10.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu79g99kcal8.7g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g1293kcal84g121.4g49.8g7.8g
Valittu annoskoko788g647kcal42g60.7g24.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna394g323kcal21g30.4g12.5g2g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479