Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.8g1g2.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl50g170kcal7g28g3.3g5.5g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g247kcal0g0g27.9g0g
Maitojauhe rasvaton 10g37kcal3.4g5.5g0.1g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)117g221kcal29.1g0g11.7g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g29g29kcal1.2g5.8g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 92g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa83g250kcal19.1g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1575g2838kcal161.2g213.6g145.8g23g
Valittu annoskoko788g1419kcal80.6g106.8g72.9g11.5g
Annoskoko puolitettuna394g710kcal40.3g53.4g36.5g5.8g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.6g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253