Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 7047g2688kcal19g496.1g6.3g241.7g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Voi 224g1627kcal2.7g0.9g182.3g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g80g292kcal2.8g63.7g2.8g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g240g769kcal2.4g187.4g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl160g1025kcal22.4g5.4g100.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g12850kcal99.4g1510.8g584.6g483.6g
Valittu annoskoko7872g6425kcal49.7g755.4g292.3g241.8g
Annoskoko puolitettuna3936g3213kcal24.9g377.7g146.2g120.9g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598