Tattarituorepuuro

Laita kuivat ainekset kulhoon.

Lisää vesi niin, että ainekset peittyvät, mutta varovasti, ettei puurosta tule liian juoksevaa - testaamalla oppii sopivan suhteen.

Jätä turpoamaan yön yli jääkaappiin.

Laita aamulla seos blenderiin tai vetäise sauvasekottimella tasaiseksi.

Nyt seos on valmis syötäväksi, mutta melkoisen mauton.

Jäiset marjat antavat tuorepuurolle makua, joten niitä kannattaa oman maun mukaan sekoittaa puuron sekaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sakaali
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g1565g5320kcal203.4g1056.2g26.6g82.9g
Kurpitsansiemen, Risetti722g4073kcal130g303.3g260g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 482g3247kcal129.4g33.2g279.3g59.2g
Saksanpähkinä 1kpl 4g (Meira), annos 4g289g1878kcal43.3g43.3g187.8g0g
Hasselpähkinä 482g3101kcal67.9g16.4g293.7g84.3g
Pellavansiemen kokonainen 241g1217kcal47.7g2.4g100.9g63.6g
Auringonkukansiemen 482g2859kcal110.7g60.7g238.3g28.9g
Vesi3611g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g43389kcal1464.8g3031g2773.2g637.8g
Valittu annoskoko7872g21695kcal732.4g1515.5g1386.6g318.9g
Annoskoko puolitettuna3936g10847kcal366.2g757.8g693.3g159.5g
Arvot/100g100g276kcal9.3g19.3g17.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=377305