Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5600g1011kcal31.4g140g22.4g39.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2000g400kcal12g70g6g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Timjami 16g45kcal1.5g4.3g1.2g5.9g
Mustapippuri, annos 1g16g37kcal1.7g6.1g0.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g160g153kcal1.8g29.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15744g4459kcal98.4g500.6g188.2g90.2g
Valittu annoskoko7872g2230kcal49.2g250.3g94.1g45.1g
Annoskoko puolitettuna3936g1115kcal24.6g125.2g47.1g22.6g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181