Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1999g700kcal20g129.9g10g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g60g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka400g108kcal7.6g16.8g0.8g9.6g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g400g1399kcal52.4g277.5g6.8g12.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Vesi, vesijohtovesi 3998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15776g6316kcal191.2g969.4g180g88.2g
Valittu annoskoko7888g3158kcal95.6g484.7g90g44.1g
Annoskoko puolitettuna3944g1579kcal47.8g242.4g45g22.1g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625