Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha105g174kcal20g0g10.5g0g
Kaali, valkokaali359g76kcal4.3g12.2g0.7g7.5g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1578g546kcal50.6g27.8g24.6g15.8g
Valittu annoskoko789g273kcal25.3g13.9g12.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna395g136kcal12.7g7g6.2g4g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271