Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g2000g700kcal20g130g10g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka400g108kcal7.6g16.8g0.8g9.6g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g400g1400kcal52.4g277.6g6.8g12.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15784g6320kcal191.2g969.8g180g88.2g
Valittu annoskoko7892g3160kcal95.6g484.9g90g44.1g
Annoskoko puolitettuna3946g1580kcal47.8g242.5g45g22.1g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625