Hernepyree

1. Sulata voi kattilan pohjalla.

2. Laita pilkottu sipuli kattilaan sulaneen voin sekaan.

Ruskista sipulia hetki.

3. Laita herneet kattilaan.

Sekoita hieman kunnes herneet ovat sulaneet.

4. Kaada sekaan kerma.

5. Anna olla hetki liedellä miedolla lämmöllä, sekoita aina silloin tällöin.

6. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Justice
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Herne pakaste (Apetit), annos 200g50g35kcal2.5g4.7g0.2g1.5g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g8.3g6kcal0.2g1.4g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, kasvirasvasekoite, rasvaa 4 % 17g9kcal0.2g0.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g161kcal5.8g13.4g8.6g3g
Valittu annoskoko79g80kcal2.9g6.7g4.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna40g40kcal1.5g3.4g2.2g0.8g
Arvot/100g100g102kcal3.7g8.5g5.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446608