Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.4g3.6kcal0.8g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 28g27kcal0.8g5.5g0.1g0.3g
Soijajauho vähärasvainen 1.8g6.9kcal0.8g0.5g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g7g23kcal3.5g2.1g0g0.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 7g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g165kcal13.2g21g2.6g2.4g
Valittu annoskoko79g82kcal6.6g10.5g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna40g41kcal3.3g5.3g0.7g0.6g
Arvot/100g100g104kcal8.3g13.3g1.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297