Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g19g26kcal1.7g3.5g0.5g0.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g7g27kcal0.1g0.2g3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki14g11kcal1.8g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g238kcal8g12.4g17.6g2.6g
Valittu annoskoko79g119kcal4g6.2g8.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g60kcal2g3.1g4.4g0.7g
Arvot/100g100g151kcal5.1g7.8g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143