Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 20g4.7kcal0.4g0.4g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Broilerisuikale, keskiarvo 16g19kcal3.3g0g0.6g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.9g23kcal1.7g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g198kcal13.6g2.4g14.8g2g
Valittu annoskoko79g99kcal6.8g1.2g7.4g1g
Annoskoko puolitettuna40g50kcal3.4g0.6g3.7g0.5g
Arvot/100g100g125kcal8.6g1.5g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937