Karppinen pizza

Kaikki pohjan ainekset vaan sekaan, levitetään esim.

nuolijalla pellille leivinpaperin päälle ja paistetaan 200 asteessa kullanruskeaksi.

Tomaattipyrettä ja ketsuppia (ja haluttaessa mausteita) sekoitetaan keskenään ja levitetään paistetun pohjan päälle.

Täytteet kehiin ja takaisin uuniin.

On valmista kun juustoraaste päältä sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ansku826
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g10g20kcal0.3g0.4g1.9g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g5.2g17kcal1.2g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.8g0.4kcal0g0g0g0.8g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree,euroshopper3.6g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Ketsuppi (Eldorado), annos 20g1.6g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Kinkkusuikale (Kotasavu), annos 50g13g16kcal1.3g0.2g1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g10g33kcal2.4g0g2.4g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g7.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g276kcal20g5.4g18.4g1.6g
Valittu annoskoko79g138kcal10g2.7g9.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna40g69kcal5g1.4g4.6g0.4g
Arvot/100g100g175kcal12.7g3.4g11.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251228