Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)13g44kcal1.7g8.2g0.4g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow25g20kcal1g3.2g0.2g0.8g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g16g17kcal0.5g0.5g1.6g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g262kcal15.8g23.8g11.2g3.2g
Valittu annoskoko79g131kcal7.9g11.9g5.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna40g65kcal4g6g2.8g0.8g
Arvot/100g100g166kcal10g15.1g7.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390