Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha26g43kcal4.9g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä13g14kcal1g2.2g0.1g1g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g11g8.5kcal0.6g1.3g0.1g0.5g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g26g6.5kcal0.3g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g155kcal13.6g9.4g6.8g3.2g
Valittu annoskoko79g77kcal6.8g4.7g3.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna40g39kcal3.4g2.4g1.7g0.8g
Arvot/100g100g98kcal8.6g5.9g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502