Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g16g52kcal2.5g9.7g0.3g0.9g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g24g21kcal4.8g0g0.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g8.6g5.1kcal0g1.3g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g213kcal16g24.6g5.6g2.2g
Valittu annoskoko79g106kcal8g12.3g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g53kcal4g6.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129885