Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)36g29kcal0.6g6.3g0g0.4g
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sianliha keskiarvo 18g39kcal3.3g0g2.9g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g145kcal8g14g5.8g1.4g
Valittu annoskoko79g72kcal4g7g2.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g36kcal2g3.5g1.5g0.4g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.8g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129