Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g19g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.4g
Mango (tuore)16g11kcal0.1g2.4g0g0.3g
Avokado, kuorittu, kivetön 19g37kcal0.5g0.1g3.6g1.3g
Verigreippi, annos 250g16g8.1kcal0.1g2.1g0g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.8g71kcal0g0g7.8g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g2.3g2.4kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g263kcal2g10.6g23g4.6g
Valittu annoskoko80g132kcal1g5.3g11.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna40g66kcal0.5g2.7g5.8g1.2g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.7g14.5g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037