Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g21g47kcal1.4g8.7g0.4g2.9g
Tonnikala vedessä 15g15kcal3.3g0g0.2g0g
Tomaatti 26g5.9kcal0.1g0.9g0.1g0.4g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)7.3g20kcal2.2g0g1.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g3.1g10kcal0.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g202kcal14.6g19.8g6g7g
Valittu annoskoko79g101kcal7.3g9.9g3g3.5g
Annoskoko puolitettuna40g51kcal3.7g5g1.5g1.8g
Arvot/100g100g128kcal9.2g12.5g3.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778