Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)8g22kcal2.4g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g15g10kcal1.9g0.3g0g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk25g25kcal5.7g0g0.1g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g18g33kcal1.9g4.7g0.7g2.4g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g5g18kcal0g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g240kcal26g10.2g10g4.8g
Valittu annoskoko80g120kcal13g5.1g5g2.4g
Annoskoko puolitettuna40g60kcal6.5g2.6g2.5g1.2g
Arvot/100g100g151kcal16.4g6.4g6.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259