Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.2g2.4kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g141kcal4.2g28.7g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g346kcal9.2g57.4g7.8g3.2g
Valittu annoskoko80g173kcal4.6g28.7g3.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna40g87kcal2.3g14.4g2g0.8g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.1g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760