Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen47g132kcal5.1g22.7g3.2g1.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g16g64kcal0.9g0.7g6.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g17g65kcal2.5g0.5g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g521kcal17g47.8g31g2.8g
Valittu annoskoko80g261kcal8.5g23.9g15.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna40g130kcal4.3g12g7.8g0.7g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890