Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g13g47kcal2.4g7.9g0.5g0.8g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl19g22kcal4.1g0g0.6g0g
Pekoni (Dulano)8.3g21kcal1.5g0.3g1.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g13g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 17g5.6kcal0.5g0.8g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g235kcal17.8g19.2g9.4g1.8g
Valittu annoskoko79g118kcal8.9g9.6g4.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g59kcal4.5g4.8g2.4g0.5g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360