Punacurrykana

N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Azmyth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee26g25kcal5.7g0g0.3g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk38g19kcal0.2g0.4g2.2g0g
Currytahna punainen2.1g5.5kcal0g0.2g0.5g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g1.4g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g12g2.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g114kcal12.2g4g6g0g
Valittu annoskoko80g57kcal6.1g2g3g0g
Annoskoko puolitettuna40g28kcal3.1g1g1.5g0g
Arvot/100g100g71kcal7.7g2.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221455