Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka19g67kcal2.5g12.9g0.1g0.7g
Ruisjauho Pirkka5.6g17kcal0.5g3.4g0.1g0.8g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)14g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0g
Kebablastu 300g, pouttu11g26kcal1.6g0.5g2g0.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g10g5.9kcal0g1.5g0g0.1g
Pizzajuusto, valio5.3g18kcal1.3g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g289kcal12g37.8g8.8g3.4g
Valittu annoskoko80g144kcal6g18.9g4.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna40g72kcal3g9.5g2.2g0.9g
Arvot/100g100g181kcal7.5g23.7g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029