KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.7g25kcal0.5g5g0.2g0.4g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g19g24kcal3.4g0.2g1g0g
Findus wokki Classic 500G16g4.7kcal0.3g0.8g0.1g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.8g6.5kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g13g7.5kcal0.1g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g135kcal8.6g13.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko80g68kcal4.3g6.7g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g34kcal2.2g3.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.4g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865