Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)23g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Flora punainen, annos 10g1.6g8.4kcal0g0g0.9g0g
Soijarouhe, tumma, 30g16g51kcal7.8g4.7g0.1g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.8g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g31g6.3kcal0.4g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g195kcal17.4g13.8g7.6g2.6g
Valittu annoskoko80g97kcal8.7g6.9g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna40g49kcal4.4g3.5g1.9g0.7g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.7g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721