Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 42g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g171kcal10g4.4g12g2g
Valittu annoskoko80g86kcal5g2.2g6g1g
Annoskoko puolitettuna40g43kcal2.5g1.1g3g0.5g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.8g7.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878