Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 42g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g5.6g1.7kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g56kcal1g11.8g0.2g1.8g
Valittu annoskoko80g28kcal0.5g5.9g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g14kcal0.3g3g0.1g0.5g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227